Mobiili

PocketPC -älypuhelimet Suomen markkinoille

Julkaistu:

M-Technology Oy on tuonut ensimmäisenä Suomen markkinoille uudet Microsoft PocketPC-pohjaiset Qtek- ja Eten-älypuhelimet. Älypuhelimessa yhteen laitteeseen on integroitu perinteinen pda-laite ja gsm/gprs-puhelin. Laitteen käyttöjärjestelmänä on Microsoft PocketPC 2002 Phone Edition.
Laiteiden hinnat arvonlisäveroineen alkavat vajaasta tuhannesta eurosta.

Puhuttaessa puhelua laite toimii joko normaaliin tapaan korvalla pidettävänä puhelimena tai sitä voi käyttää handsfreen tai sisäänrakennetun kaiuttimen kautta. Sisäänrakennettu gprs mahdollistaa puheominaisuuksien lisäksi myös langattoman tiedonsiirron nopeasti ja edullisesti. gprs-yhteyden avulla sähköpostin lukeminen ja internetissä surffaaminen onnistuu vaivattomasti paikasta riippumatta.

Laitteeseen on valmiiksi asennettu Microsoftin tavallisimmat toimistosovellukset: Word tekstinkäsittelyyn, Excel taulukkolaskentaan, Outlook kalenterin käyttöön ja sähköpostin lukemiseen sekä Explorer webin käyttöön. Lisäksi mobiilisovelluskehitykseen erikoitunut M-Technology asentaa laitteisiin valmiiksi suomenkieliset DriveMaster- ajopäiväkirja- ja matkalaskutusohjelmiston sekä TimeMaster- työajanseuranta- ja laskutusohjelmiston.

Laitepaketin mukana toimitetaan myös molempien Master-ohjelmistojen pc-tietokoneella toimivat laskutus- ja raportointiohjelmistot. Tietojen päivittäminen pda-laitteen ja pc:n välillä hoituu automaattisesti pda-laitteen telakoinnin yhteydessä.

Kommentit

    Näytä lisää