Mobiili

Tekla jatkaa toimituksia Latviaan

Julkaistu:

Latvian kansallinen energiayhtiö Latvenergo ja Tekla Oyj ovat allekirjoittaneet runkosopimuksen Tekla Xpower-verkkotietojärjestelmän jatkotoimituksista.
Teklan mukaan nyt solmittu runkosopimus on jatkoa kahden vuoden takaiselle sopimukselle, jonka myötä Tekla Xpower otettiin käyttöön Riian alueella.

Runkosopimuksen solmimisen yhteydessä järjestelmän käyttö laajennetaan 12 uudelle sähkönjakelupiirille, jonka jälkeen Tekla Xpowerilla hallittavan jakeluverkoston alueella on noin puolet Latvian sähköasiakkaista. Sopimukseen kuuluva optio ulottaa järjestelmän käytön koko Latviaan.

Runkosopimus sisältää ohjelmistotoimitukset ja niihin liittyvät palvelut kuten koulutuksen ja konsultoinnin. Sopimuksessa on määritelty myös yhtiöiden välisen yhteistyön periaatteet ja toimintatavat esimerkiksi kehitysideoiden ja muutospyyntöjen käsittelyssä.

Latvenergo on Latvian suurin yhtiö, jonka palveluksessa on noin 6 800 henkilöä. Yhtiö vastaa energian tuotannosta, siirrosta ja jakelusta koko Latvian tasavallan alueella. Latvenergo palvelee noin 1,1 miljoonaa asiakasta ja tuottaa yli 60 prosenttia Latvian energiantarpeesta.

Kommentit

    Näytä lisää