Mobiili

T-Mobile myy Microsoftin puhelinta

Julkaistu:

Microsoft Corporation paukuttelee henkseleitään tänään maanantaina Cannesissa kun matkapuhelinalan suuri 3GSM Kongressi käynnistyy. Se julkistaa maailman suuriin matkapuheluvälittäjiin kuuluvan T-Mobilen kanssa tehdyn sopimuksen. T-Mobile ottaa tarjontaansa Microsoftin Smartphone-käyttöjärjestelmään perustuvan älypuhelimen.
Sopimus, joka ei ole eksklusiivinen, tuo Smartphone-pohjaiset puhelimet laajasti Euroopan markkinoille, mutta Yhdysvaltain toimintoja se ei koske, kirjoittaa International Herald Tribune.

Juha Christensen, Microsoftin mobiililaiteosaston johtaja esittelee T-Mobilen sopimusta ja Korean Samsungin tuottamaa Microsoft-pohjaista pda-puhelinta tänään Cannesissa.

Orangen ja Microsoftin välinen sopimus toi HTC:n Taiwanissa valmistamat SPV-puhelimet Ranskan ja Englannin markkinoille. Nyt Microsoft pääsee Saksaan, Hollantiin, Itävaltaan, Venäjälle ja muualle Eurooppaan. Myös T-Mobilen käyttöön tulevat puhelimet ovat HTC:n käsialaa ja ne tulevat markkinoille aikaisintaan loppukesästä.

Filippiiniläinen Smart Communications on myös tilannut HTC:n valmistamia Microsoft-pohjaisia puhelimia. Digitimes-julkaisun mukaan ensimmäiset pienet erät näitä puhelimia on jo toimitettu.

Kommentit

    Näytä lisää