Mobiili

Telering myymään Fonectan Prepaid-kortteja

Julkaistu:

Fonecta ja Telering ovat sopineet, että Telering on Fonecta Finder palvelun Prepaid-korttien jälleenmyyjä. Lisäksi yritykset sopivat, että Fonecta toteuttaa matkapuhelinten paikannusteknologiaan ja mobiilimarkkinointiin perustuvan Etsin-palvelun Teleringille.
Fonectasta kerrotaan, että se lanseeraa sopimuksen yhteydessä uuden Prepaid -kortin, jonka avulla Fonecta Finderia voi käyttää ilman erillissopimusta kaikkialla maailmassa miltä tahansa tietokoneelta, josta on internet-yhteys. Prepaid -kortti sisältää sata hakua, ja sen hinta on 29,90 euroa.

Fonectan toteuttamaan Etsin-palveluun on lisätty uutena kategoriana Telering. Lähettämällä hakusanat ETSI TELERING numeroon 15400 Soneran matkapuhelinasiakkaat voivat hakea itseään lähinnä olevat Telering myymälät ja niiden yhteystiedot. Yhteystietojen lisäksi matkapuhelinasiakas saa Teleringin tai sen yhteistyökumppanin mainosviestin. Mainosviesti saattaa olla erikseen kohdennettu asiakkaan sijainnin ja kellonajan mukaan. Palvelun hinta on 0,66 euroa/haku.

Etsin on Fonectan Soneran matkapuhelinasiakkaille toteuttama paikannusteknologiaan ja mobiilimarkkinointiin perustuvat palvelu, josta käyttävät voivat hakea itseään lähinnä olevat palveluntarjoajat kuten apteekit, Alkot ja kukkakaupat. Tällä hetkellä palvelussa on jo yli 30 kategoriaa, joilla palveluntarjoajia voi hakea.

Kommentit

    Näytä lisää