Codetoys vähentää puolet väestä

Julkaistu:

Mobiiliviihdeyritys Codetoys Oy on maanantaina päättänyt koko henkilöstöä koskeneet yt-neuvottelut, joiden seurauksena yhtiö vähentää noin puolet henkilöstöstään. Yt-neuvottelujen jälkeen yhtiön palvelukseen jää 23 henkilöä.
Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön perustaja ja teknologiajohtaja Matti Hämäläinen. Loppusyksystä 2002 vt. toimitusjohtajan tehtäviä on hoitanut talousjohtaja Peter Mohn.

"Elämme telealan suuren murroksen keskellä kahden aikakauden välissä, jossa mobiiliviihde on edelleen suurten kuluttajamassojen ulottumattomissa. Meidän on pakko mukautua erittäin haastavana jatkuvaan markkinatilanteeseen ja keskityttävä palvelemaan nykyisiä operaattoriasiakkaitamme tuotteilla ja palveluilla, jotka tuottavat välitöntä kassavirtaa", Hämäläinen sanoo.

Codetoys jo sinänsä syntyi kahden alan yhtiön fuusiosta, Codeonline Oy:n ja Springtoys Oy:n yhdistymisen tuloksena keväällä 2002. Yhtiön päätoimipiste on Espoossa, minkä lisäksi sillä on toimipisteet Yhdysvalloissa, Japanissa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa.

Kommentit

    Näytä lisää