Mobiili

Finnet aloitti uusissa kuoseissa, Makkonen ykkösmieheksi

Julkaistu:

Finnet Oy on aloittanut toimintansa vuoden 2003 alussa. Konserniin kuuluvat jatkossa Finnetin valtakunnallisesti toimivat yritykset: DNA Finland, Suomen 2G, Kaukoverkko Ysi, Nettiportti, Suomen 3KTV, Finnet Logistiikka ja dna+. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on valittu pitkän linjan raskassarjalainen Matti Makkonen. Hän aloittaa työnsä helmikuun alussa.
Finnetin palveluita ovat dna matkapuhelin- ja Internet-palvelut, Baana-Internet-liittymät, PLUS-puhepalvelut ja TurvaLinja-turvallisuusratkaisut sekä RSL Com Oy:n ja Finnet Plus Oy:n tuottamat palvelut yrityksille mm. pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.

Konsernin muodostamisella tehostetaan Finnetin mukaan sen palveluiden tuotantoa ja markkinointia sekä rakennetaan edellytykset entistä kokonaisvaltaisempaan asiakaspalveluun valtakunnallisesti. Osakeyhtiön omistavat Finnetin puhelinyhtiöt.

Matti Makkosella on pitkä kokemus tietoliikenteestä ja matkaviestinnästä. Hän toimii 31. tammikuuta saakka Nokia Networksin Professional Services -yksikön johtajana. Tätä aiemmin hän työskenteli 25 vuoden ajan Soneralla aloittaen järjestelmäsuunnittelijana ja vastaten sittemmin verkkopalveluiden ja lopulta koko matkaviestinnän liiketoiminnasta.

Finnetin kehitysjohtajaksi on nimitetty Matti Kotisaari, joka on toiminut aiemmin Finnet-liitossa kehitysjohtajana ja ollut mukana luomassa osakeyhtiötä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Yrityksen talousjohtajaksi on nimitetty Simo Mustila, joka on toiminut aiemmin Suomen 2G Oy:ssä talousjohtajana.

Kommentit

    Näytä lisää