Mobiili

20 000 dollarin Vertu-puhelin katosi yökerhossa

Julkaistu:

Floridalaisen Orlandon kaupungin poliisi pyytää tietoja yökerhoreissulla kadonneesta matkapuhelimesta. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen varastetuksi ilmoitettu Nokian tytäryhtiön Vertun valmistama luksuspuhelin. Platinalla ja jalokivillä koristetun puhelimen hinnaksi ilmoitetaan 19 450 dollaria.
Kadonneen puhelimen omistaja, kilpa-ajaja Jay Christian Rado, on luvannut maksaa kyselemättä puhelimen palauttajalle 2000 dollarin palkkion.

Orlandon poliisi julkaisi nettisivuillaan torstaina tiedotteen kadonneesta puhelimesta ja palkkiosta sen palauttajalle.

Tiedotteen mukaan Rado havaitsi puhelimen hävinneen orlandolaisessa yökerhossa 8. joulukuuta.

Tiedote kertoo, että puhelin on hyvin ainutlaatuinen, sitä on saatavissa vain neljässä liikkeessä koko maailmassa. Puhelimen on valmistanut Vertu (Beverly Hills, California, Mr. Glenn Fraser Ross, 310-858-2764). Valmistajan puhelinnumero liittynee siihen, että Vertu-puhelimen akun voi ladata vain sen omalla laturilla ja "puhelimen haltijan täytyy soittaa Vertulle saadakseen laturin".
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Osa tiedotteen tekstistä näyttää suoralta lainaukselta Vertun mainoksesta: "Puhelimessa on 150 grammaa platinaa ja sen näppäimistö on tehty rubiineista ja muista jalokivistä. Puhelin tehtiin kestämään eliniän."

"Rado ajaa kilpaa World Racing Teamissä (NHRA, Modified Class), jonka päämaja on Pennsylvanian Readingissä. Muita omistajia ovat Madonna, Gwenyth Paltrow ja Tom Ford (Gucci)."

Jos satutte saamaan puhelimen käsiinne voitte neuvotella sen palauttamisesta ja palkkion nostamisesta soittamalla etsivä Pursleylle numeroon +1 407-246-2425.

Kommentit

    Näytä lisää