EUnet Finland sai lisää runkoverkkokapasiteettia

EUnet Finland on solminut sopimuksen Level 3 Communications, Inc:in kanssa sen kansainvälisen runkoverkkokapasiteetin sekä erityisesti juuri lanseeratun Ruotsiin ulottuvan ip-laajakaistaverkon laajennuksen käyttöönottamisesta.

25.9.2002 11:15

Level 3:n liikenne- ja Iip-palvelut yhdistävät Tukholman ja yrityksen maailmanlaajuisen, noin 31 400 kilometrin ip-verkon. EUnet Finland hyödyntää mm. Level 3:n verkkoa tarjotakseen asiakkailleen laadukasta verkkokapasiteettia kaikkialle maailmaan.

Nyt valmistuneet verkon osat täydentävät EUnet Finlandin kansainvälistä runkoverkkoa Suomen, Ruotsin, Saksan ja Iso-Britannian välillä. EUnet Finlandin asema myös verkkokapasiteetin tukkumyyjänä Suomessa vahvistuu entisestään, korostetaan EUnetista. EUnet Finland -yksikkö perustettiin heinäkuussa 2002, kun Jippii Group osti KPNQwestin Suomen liiketoiminnot ja niihin liittyvän käyttöomaisuuden, kuten runko- ja yhdysverkon kuitukaapeleineen. EUnet Finlandilla on johtava asema yritysten Internet- ja datayhteyksien tarjoajana Suomessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?