Mobiili

Lääketieteen termit ja suomi-englanti-sanakirja verkossa maksutta

Julkaistu:

Duodecimin suosittu hakuteos Lääketieteen termit sekä ensimmäinen Terveystieteiden suomi-englanti-sanakirja ovat nyt verkossa.
Osoitteessa www.terveysportti.fi voi molempiin e-oppaisiin tutustua ilmaiseksi syyskuun loppuun asti.

Lääketieteen termit on selittävä sanakirja: termien mukana ovat niiden selitykset ja sekä vastineet latinaksi, ruotsiksi ja englanniksi. Teoksen peruskäyttäjäkuntaa ovat yliopistot ja ammattikorkeakoulut, lääkärit, hoitajat, tutkijat, kääntäjät, tiedonvälittäjät, lääketeollisuus, apteekkiväki sekä muut lääketieteen parissa työskentelevät ja siitä kiinnostuneet.

Termien aineisto perustuu kirjan kolmanteen painokseen. Neljäs painos ilmestyy syksyllä sekä verkkoversiona että kirjana.

- Uusissa painoksissa kiinnitetään huomiota mm. erikoisaloihin, joita ei aiemmin ole käsitelty, kertoo tuotantopäällikkö Ulla Salmi. - Joka painoksessa tulee uusia sanoja ja selityksiä täydennetään. Lääkeaineet ovat jatkuvasti muuttuva aihealue. Neljännessä painoksessa myös anatomista nimistöä on täydennetty merkittävästi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ensimmäinen Terveystieteiden suomi-englanti-sanakirja sisältää myös runsaasti suomenkieliselle käyttäjälle hyödyllisiä esimerkkejä. Tämä ammattikielen erikoisteos ilmestyy ainoastaan sähköisenä.

Kommentit

  Näytä lisää

  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Asentaja-Ismo hiljensi IS:n torstaisessa vaalitentissä puoluejohtajat – IS tapasi 60-vuotiaan asentajan Tampereella ”Jos joudun työttömäksi, kuka minut työllistää?
   Kotimaa
  3. Lehtiväite: Suomi salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelua Helsingin huippukokouksessa
   Ulkomaat
  4. Lohta vain kerran viikossa, rinnat muokataan suuriksi palloiksi – julkkiskaunottaret kertovat nyt rehellisesti, miten kiistelty fitness-buumi levisi Suomeen
   Viihde
  5. Ensitestissä Kia Proceed Shooting Brake – haastaa rohkealla otteellaan reilusti kalliimman ”esikuvansa”
   Autot
  6. Suomessa taotaan Kiinan valtion määräyksellä olympiaurheilijoita lähes rajattomalla budjetilla – ”Suomi ei änkytä ihmisoikeuksista”
   Urheilulehden parhaat
  7. Facebook oli ensin ”kuin paratiisi”, mutta neljä vuotta sitten Joonas Konstig sulki sometilinsä: ”Kuin jonkinlainen loitsu”
   Digitoday
  8. Selvitysmies kertoo lakkautetun Kirill Babitzin säätiön taustoista – Keräsi varoja lipun­myynti­tuloista, vuoden 2010 jälkeen tapahtui ratkaiseva käänne
   Musiikki
  9. Tunti sitten
  10. Ylikonstaapeli Nina Pelkonen ymmärtää seksuaalirikoksista nousseen huolen, mutta varoittaa ylilyönneistä – ”Ei omankäden oikeutta”
   Kotimaa
  11. KSML: Ilmavoimien uusi komentaja myöntää, että Lemmenjoelta tuli lommo imagoon
   Kotimaa
  12. Yön uutiset: Lue mitä tapahtui kun nukuit
   Yön uutiset
  13. Näytä lisää