Mobiili

Flander avaa toimiston Helsingissä

Julkaistu:

Langattomien ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujen kehitykseen erikoistunut suomalainen Flander Oy on avannut toimipisteen Helsinkiin tavoitteenaan tiivistää yhteistyötään Uudellamaalla toimivien asiakkaidensa kanssa.
Flander muutti myös Tampereella sijaitsevan päätoimipisteensä suurempiin tiloihin.

Flanderin Helsingin aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Jari Lehtonen, joka siirtyy tehtäväänsä Tampereen toimipisteen myynnin tukitoimintojen päällikön tehtävistä. Tampereen alueen asiakassuhteista vastaavaksi aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Lauri Kolari, joka toimi aiemmin Flanderin palveluksessa myyntipäällikkönä.

Flanderin asiakkaita ovat erityisesti langatonta teknologiaa hyödyntävät laite- ja verkkovalmistajat sekä palveluntarjoajat. Flander toteuttaa monipuolisia teknologiaprojekteja ja testaushankkeita sekä alihankintana että välittäen ammattitaitoista työvoimaa vahvistamaan tai korvaamaan asiakkaidensa omia resursseja. Asiakkaita ovat muun muassa Analyste, Aspo, SecWell, IT-Solicom ja Wicom.

Maaliskuussa 2002 Flanderin Corporate Keys -yksikkö toi markkinoille IrmaTM (Infrared Mobile Accessory) -oheislaitteen, jonka avulla esim. PowerPointilla tehdyt esitykset voidaan siirtää Nokia 9210 Communicatorin muistista suoraan dataprojektorille.

Kommentit

    Näytä lisää