Mobiili

Sonera ja HP maailmanlaajuiseen yhteistyöhön

Julkaistu:

Sonera Oyj ja Hewlett-Packard Company ovat sopineet maailmanlaajuisesta yhteistyöstä. Yhtiöt tulevat tekemään yhteistyötä myynnissä, tutkimuksessa sekä tuotekehityksessä ja tuotannossa tavoitteenaan tukea molempien yritysten asiakkaita yhdentyvillä ict-markkinoilla (ICT = Information Communication Technology).
Yhteistyö keskittyy aluksi Suomen ja muun Euroopan markkinoille auttamaan niitä hallitsemaan ja hyötymään televiestinnän ja tietoliikenteen teknologioiden konvergenssista.

Osapuolet arvioivat yhteistyön alkavan vuoden 2002 toisella vuosineljänneksellä riippuen HP-Compaq -fuusion hyväksynnästä. Yhteistyö ei sisällä mitään omistusjärjestelyjä.

Sonera kannattaa fuusiota

Sonera tukee HP-Compaq -fuusiota ja uskoo vahvasti, että fuusion lopputuloksena on voimakas yhtiö, jolla on huippuluokan kompetenssit uuden liiketoiminnan rakentamisessa ICT-markkinalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Ict-liiketoiminnan konvergenssi ja langattoman datansiirron uudet, mullistavat teknologiat eivät anna armoa yrityksille, jotka katsovat vain menneisyyteen eivätkä ole valmiita kohtaamaan uusia haasteita, sanoo Soneran toimitusjohtaja Harri Koponen.

- Sonera on johtava innovaattori ja palveluntarjoaja. Uskomme, että yhdessä yrityksemme voivat paremmin palvella asiakkaita ja luoda merkittäviä uusia palveluita asiakkaillemme, sanoo Hewlett-Packardin pääjohtaja Carly Fiorina.

Kommentit

    Näytä lisää