Mobiili

Alcatel solmi partneruuksia Suomessa

Julkaistu:

Ranskalainen matkapuhelin- ja elektroniikkavalmistaja Alcatel SA soveltaa uutta Euroopan laajuista Business Partner -mallia myös Suomessa. Yhtiö on solminut jo useita partneruuksia suomalaisyritysten kanssa.
Alcatelin "sertifioi" kaikki kumppaninsa, jotka tulevat edustamaan kaikkia liiketoiminta-alueita kuten operaattorit ja palvelutuottajat.

Suomessa Alcatel Business Systemsin partnereita ovat tähän mennessä Azlan Group, Nordic Lan&Wan Communication Oy, Song Networks Oy, Toshibakeskus ja Viestituote Oy.

Palveluja yrityksille

Nämä edustavat Alcatelin näkökulmasta lähinnä yrityksille tarjottavien viestintäratkaisujen ja palvelujen myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Kumppanien avulla Alcatel pyrkii myös tehostamaan tuotteidensa logistiikka- ja tukipalveluja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Azlan Group ja sen Suomen yhtiö Azlan Finland Oy tarjoaa Euroopan laajuisesti nopeita verkon aktiivilaitteita ja ohjelmistoja sekä tietoturvakonsultointia.

Nordic Lan&Wan Communication toimii Suomessa ja on erikoistunut tietoliikenneratkaisujen ja sähköisen kaupankäynnin ratkaisuihin.

Song Networks tarjoaa skandinaavisella tasolla laajakaistapalveluja, Etelä-Suomessa toimiva Toshibakeskus toimittaa toimstoautomaatio- ja tietotekniikan tuotteita ja Viestituote tietoliikenteen kokonaisratkaisuja yrityksille.

Kommentit

    Näytä lisää