Mobiili

Markantalo nojaamaan DNA:han

Julkaistu:

DNA Finland Oy ja Markan talo Oy ovat solmineet edustussopimuksen, jota molemmat osapuolet luonnehtivat merkittäväksi. Markantalo on yhteistyökumppanina DNA:lle kattavin valtakunnallinen dna-liittymiä myyvä kodinkoneketju, ja dna-liittymien myynnin myötä Markantalo ryhtyy myymään myös päätelaitteita.
Markantalo on laajentunut ripeästi 16 myymälän valtakunnalliseksi ketjuksi. Yhteistyö DNA:n kanssa merkitsee sille päänavausta mobiililiittymien ja päätelaitteiden maailmaan. dna-liittymät ovat Markantalon mobiili ykköstuote, mikä näkyy mm. siinä, että jokaiseen myymälään rakennetaan maaliskuun loppuun mennessä oma dna-brändin mukainen shop-in-shop myymälä.

- Markantalo täydentää luontevasti jakelukanaviamme ja brändiämme. Yrityksinä olemme samantyyppisiä: Markantalo vastaa oman alansa ulkomaiseen kilpailuun, ja me Finnetiin kuuluvana kotimaiseen kilpailuun. Markantalon henkilökunta hallitsee perinteikkäästi ja hyvin sekä kuluttajamarkkinoinnin että myynnin, DNA:n myyntijohtaja Satu Peltonen korostaa.

- DNA on hyvä yhteistyökumppani, koska se on uusi yritys, jonka markkinaosuus on kasvussa, perustelee valintaa Markantalon toimitusjohtaja Seppo Kokkola. Meidän on myös helppoa lähteä yhteistyöhön sellaisen operaattorin kanssa, joka suo meille tavanomaista suuremman roolin.

Kommentit

    Näytä lisää