Pk-yrityksille - Mobiili - Ilta-Sanomat

Mönkäre avasi Yritys-Suomi-verkkopalvelun

Kauppa- ja teollisuusministeri Sinikka Mönkäre avasi keskiviikkona Säätytalolla Helsingissä Yritys-Suomi-verkkopalvelun.

13.2.2002 15:33

Sen tarkoituksena on auttaa pk-yrityksiä, yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia löytämään niiden julkisten palveluiden luo, jotka liittyvät yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

Palvelu löytyy osoitteesta www.yrityssuomi.fi

-Yritys-Suomi on osa laajempaa julkisten yritysrahoittajien ja palveluorganisaatioiden yhteistyötä, jonka tavoitteena on parantaa asiakaspalvelua. Uusi verkkopalvelu tarjoaa yrityksille helpon ja nopean tavan hyödyntää julkisen sektorin tarjoamia moninaisia yritystoiminnan palveluita ja asiantuntemusta, korostaa verkkopalvelun päätoimittaja, ylijohtaja Kalle J. Korhonen kauppa- ja teollisuusministeriöstä.

Yritys-Suomen sisältö on jaoteltu sekä aihealueittain että yritystoiminnan tilanteiden ja kehitysvaiheiden mukaan. Kävijän ei tarvitse etukäteen tietää, mikä organisaatio minkäkin palvelun tai tuotteen tarjoaa, tai millaisia kokonaisuuksia on tarjolla. Tietoa on helppo hakea omien tarpeiden pohjalta.

Konkreettista tietoa löytyy tällä hetkellä noin sadasta erilaisesta palvelu- tai tuotekokonaisuudesta. Etusivulta voi edetä myös sähköiseen Yrityksen perustajan oppaaseen. Se on verkkojulkaisu, josta löytyvät kätevästi niin ajankohtaiset linkit kuin esitäytetyt yrityksen perustamiseen liittyvät lomakkeetkin.

Taustaorganisaatioina ovat Finnvera Oyj, Finpro, Sitra, Suomen Teollisuussijoitus Oy, Tekes ja TE-keskukset, joiden tuotteet ja palvelut on nyt yhdistetty yrityksiä palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?