Sosiaaliministeriö valitsi Teamwaren

Sosiaali- ja terveysministeriö on valinnut Teamware Groupin rakentamaan uuden verkkopalvelunsa Teamware Plaza -alustalle. Osana kokonaisratkaisua uudistetaan myös ministeriön julkaisujärjestelmä Republican X-Fetch-teknologiaan pohjautuvaa monikanavajulkaisujärjestelmää hyödyntäen.

30.1.2002 9:44

Uudistusten myötä STM:n tavoitteena on parantaa sivujensa käytettävyyttä toimintalogiikkaa ja graafista ulkoasua kohentamalla, tehostaa hajautettua päivitystä sekä sopeuttaa julkaisujärjestelmä vastaamaan Valtioneuvoston uusinta ohjeistusta.

- Xml-pohjaisen julkaisujärjestelmän avulla pystymme tehokkaasti hyödyntämään eri paikoissa, eri ohjelmistoilla ja eri ohjelmistoversioilla tuotettua tietoa julkaisutoiminnassamme. Järjestelmä muokkaa tiedon tarvittaviin formaatteihin ja automatisoi sen julkaisemisen sekä omilla sivuillamme että valtioneuvoston uutisvirrassa, kertoo verkkopäätoimittaja Iiris Sauli STM:stä.

Uusi verkkopalvelu on osa ministeriön viestintästrategiaa, joka asettaa verkkoviestinnän kehittämisen keskeiseksi lähiaikojen painopistealueeksi. Se on merkittävä askel suomalaisten viranomaispalvelujen verkottumisessa ja uusien teknologioiden käyttöönotossa.

Ensi vaiheessa Teamware Plaza -alustalle tuodaan ministeriön julkiset Internet-sivut, mutta jatkossa järjestelmää on mahdollista laajentaa myösintra- ja extranet-ymparistöihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?