Mobiili

Teinien uskotaan olevan mobiilipalvelujen pääkäyttäjiä

Julkaistu:

Tuoreen amerikkalaistutkimuksen mukaan nuorisossa on tulevaisuus myös uusien mobiilipalvelujen suhteen. Nuoriso on valmis maksamaan kännykkäänsä ladattavasta musiikista ja viihdepalveluista.
Tällä hetkellä lähes 128 miljoonalla amerikkalaisella on matkapuhelinliittymä. Samaan aikaan vasta 3,5 miljoonalla jenkkiteinillä on oma matkapuhelin, ja he saavat ensimmäisen oman kännykän keskimäärin 14,9-vuotiaana, kertoo ABC:n lainaama Strategis Groupin tutkimus.

Tämän perusteella Strategis katsoo, että noin 17 miljoonalla teini-ikäisellä (12-18 -vuotiaalla) ja 52 miljoonalla alle 12-vuotiaalla ei vielä ole matkapuhelinta.

Moni aikoo ostaa

Kuitenkin 29 prosenttia vielä puhelinta omistamattomasta teinistä aikoo hankkia sellaisen vuoden sisällä, ja 83 prosenttia kertoo sitä todennäköisemmin hankkivansa puhelimen, jos siihen voisi ladata musiikkia tai muita lisäpalveluja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Uusinta villitystä ovat langattomat faniklubit, joihin pääsee maksamalla määräaikaisen jäsenmaksun. Klubista voi ostaa erilaisia fanituotteita ja päästä parhaimmillaan chattailemaan idolinsa kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää