Mobiili

First Hop laajentaa Lontooseen

Julkaistu:

Langattomiin infrastruktuuriohjelmistoihin erikoistunut First Hop laajentaa toimintaansa avaamalla toimipisteen Lontooseen. Samalla englantilainen Andrew Waters on nimitetty myyntijohtajaksi (Vice President of Sales) ja uuden toimipisteen vetäjäksi.
First Hopin johtoryhmän jäsenenä Waters vastaa yrityksen koko kansainvälisestä myynnistä ja sen edistämisestä. Hänellä on 14 vuoden
kansainvälinen kokemus tietotekniikka-alan myynti- ja johtotehtävistä. First Hopiin Waters siirtyi Schlumberger-Seman myyntijohtajan tehtävistä.

Vastatakseen mobiilin tietoliikenteen tuotteidensa kasvavaan kysyntään Euroopan ja Aasian markkinoilla First Hop ilmoittaa vahvistavansa kansainvälistä myynti-, markkinointi- ja tuotetukiorganisaatiotaan. Langattomien päätelaitteiden ja niiden käyttäjien määrän merkittävä kasvu Isossa-Britanniassa ovat syynä paikallisen toiminnan käynnistämiseen.

First Hopin paikallisia asiakkaita ovat jo muun muassa Riot Entertainment ja End2End.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- First Hopilla on selkeä strategia niillä alueilla, joilla uskon alan keskeisen kasvun tapahtuvan: langaton viestintä ja langattomat yhteydet internetiin. Yrityksellä on hyvät tuotteet, jotka tarjoavat operaattoreiden liiketoiminnalle välitöntä hyötyä. Se on tärkeä strateginen valinta ja menestystekijä myös taloudellisesti vaikeina aikoina, sanoo Waters,

Kommentit

    Näytä lisää