Tervehdyttämistä - Mobiili - Ilta-Sanomat

Jippiin Saksan-yhtiö selvitystilaan - emon tueksi pääomalaina

Jippii on hakenut Saksan-yhtiönsä maan lain mukaiseen selvitysmenettelyyn, koska yhtiön taloudelliset vastuut eivät enää mahdollista toiminnnan jatkamista. Emon rahoitusaseman tueksi hankittiin pääomalaina.

22.11.2001 9:40

Jippii GmbH:n toimiva johto jätti keskiviikkona paikallisille viranomaisille hakemuksen yhtiön asettamisesta Saksan lainsäädännön mukaiseen insolvenssitilaan, koska yhtiön taloudelliset vastuut eivät mahdollista toiminnan jatkamista, Jippii tiedotti.

Toimenpide ei vaikuta osavuosikatsauksessa 15.11.2001 ilmoitettuihin alasajokirjauksiin tai kuluvarauksiin, yhtiö kertoo.

Toimenpiteet ovat osa Jippii Groupin uutta tervehdyttämisohjelmaa ja ne tukevat uutta strategiaa, jossa yhtiö keskittyy mobiiliviihdepalvelujen tarjoamiseen kansainvälisesti ja monipalveluoperaattoritoimintaan kotimaassa, Jippii sanoo. Pääomalaina emon tueksi

Jippii Group Oyj:n hallitus on päättänyt yhteensä 2 miljoonan euron määräisen vaihtovelkakirjalainan ottamisesta. Vaihtovelkakirjalaina on oman pääoman ehtoinen (pääomalaina), ja se suunnataan osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta poiketen sveitsiläisen Moncheur & Cie SA -omaisuudenhoitoyhtiön merkittäväksi. Laina-aika on 21.11.2001 - 21.11.2003.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?