Internet mukaan tarjontaan - Mobiili - Ilta-Sanomat

Dna julkisti nettipalvelunsa

Julkaistu: 21.11.2001 11:46

Finnetiin kuuluvan 23 puhelinyhtiön omistama Internet-operaattori Nettiportti julkisti tänään valtakunnalliset dna Internet -palvelunsa. dna Internet -tuotteet tulevat myyntiin 29.11. lähtien.

Nettiportin tavoitteena on olla yksi Suomen neljästä suuresta Internet-operaattorista ja saada 70 000 - 80 000 kotitaloutta dna Internet -palvelujen asiakkaaksi vuoden 2002 loppuun mennessä.

dna Hyötynetti on edullinen perustuote Internetin hyötykäyttäjälle. dna Laatunetti on kattava palvelu Internetiä myös huvimielessä käyttävälle. dna Laajakaista on kiinteähintainen tuote ADSL:n tai muun nopean yhteyden käyttäjälle. Se sisältää dna Laatunetin palvelut sekä laajakaistayhteydelle tehtyä videosisältöä, kuten esim. uutisia ja urheilua. Nettiportin tuotekehityksen painopiste tulee olemaan erityisesti laajakaistapalvelukehityksessä.

Kaikkien dna-tuotteiden mainonta noudattaa samaa linjaa ja dna Internet -mainoskampanja käynnistyy joulukuun vaihteessa. Kampanja näkyy sekä alueellisesti että valtakunnallisesti sekä televisiossa, radiossa että sanomalehdissä.

dna Internet -tuotteet tulevat myyntiin valtakunnallisesti DNA-myyntipisteissä 29.11.2001 alkaen. Dna Hyötynetti sisältyy mobiililiittymän hintaan. Niissä paikallisissa puhelinyhtiöissä, joilla on tuotevalikoimassaan Internet-palvelutuotteita, dna Internet -palvelut tulevat aluksi vanhojen palveluiden rinnalle.

dna Internet -portaali www.dnainternet.net avautuu 29.11.2001. Www-palvelu tarjoaa valtakunnallisia uutisia ja viihdettä, pelejä sekä tietoa dna Internet -tuotteista tilausmahdollisuuksineen. Lisäksi palvelu sisältää dna Internet -asiakkaille palvelutuotteita, kuten sanakirjat ja sähköpostin.

Internet-palveluja tarjoavan Nettiportin omistaa 23 paikallista, Finnetiin kuuluvaa puhelinyhtiötä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?