Mobiili

Future121 sai jalkansa France Telecomin oven väliin

Julkaistu:

Suomalainen Future121 Oy voitti tarjouskilpailun amerikkalaisjättiä vastaan France Telecomin kaupassa. Ranskalaisoperaattorin E-Business-yksikkö on ostanut suomalaisyrityksen tekemän F121 Transformerin. Kaupan arvo ensimmäisessä vaiheessa on 300 000 markkaa.
Kauppa sisältää F121 Transformer tuotteen lisäksi koulutusta ja konsultointia. Future121 Oy aikoo myös vastata marraskuun aikana aloitettavan projektin johtamisesta.

F121 Transformerin avulla France Telecom pystyy laajentamaan helposti ja kustannustehokkaasti web-pohjaisen yritysportaalinsa myös langattomiin wap-, pda- ja Communicator-laitteisiin asiakkaidensa käyttöön. Transformerin käyttämä xhtml-kieli yhdistää kiinteän linjan ja langattoman internetinsisällön entistä paremmin keskenään.

Future121:n mukaan olemassa olevaa sovellusta ei tarvitse tehdä uudestaan uusille päätelaitteille, vaan sovellus esitetään F121 Transformerin avulla jokaiseen päätelaitteeseen sopivassa muodossa.

- Syntynyt kauppa on todiste Future121 Oy:n onnistuneesta vuonna 2001 aloitetusta omasta tuotekehityksestä sekä markkinoinnista. Kauppa vahvistaa myös Future121 Oy:n suunnitelmia laajentua Eurooppaan merkittävänä ohjelmistotoimittajana sekä personoitujen monikanavaratkaisujen
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
asiantuntijana, kertoo Future121 Oy:n markkinointijohtaja Jani Kaila.

Future121 neuvottelee myös jälleenmyynti- ja systeemi-integraattori sopimuksesta France Telecomin kanssa. Tämä avaisi merkittävän jälleenmyyntikanavan Ranskaan sekä vahvistaisi Future121 Oy:n markkina-asemaa Euroopassa, jossa yritys on rakentanut muun muassa Euroopan suurimman personoidun mobiiliportaaliratkaisun espanjalaiselle MyAlert.comille. Sillä on kolme miljoonaa loppukäyttäjää Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2000 oli yli 3,5 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 40. Yhtiö on perustettu vuonna 1997 ja ollut voitollinen toiminnan
alkamisesta lähtien.

Kommentit

    Näytä lisää