Mobiili

Uusi mobiiliteknologian riskirahasto toimintaan

Julkaistu:

Pohjoismaiden suurin langattomaan teknologiaan keskittyvä pääomasijoitusyhtiö Argnor Wireless Ventures on perustanut uuden lähes 350 miljoonan markan riskipääomarahaston.
Argnor sijoittaa langatonta teknologiaa ja tuotteita kehittäviin lupaaviin pohjoismaisiin yrityksiin, joilla on mahdollisuus menestyä maailmanlaajuisesti.

Argnorin perustamaan uuteen rahastoon ovat sijoittaneet ruotsalainen investointijätti Skandia, yhdysvaltalainen Bessemer Venture Partners, islantilainen Arctic Ventures ja Singaporessa toimiva TIF Ventures.

Argnor Wireless Venturesin perustajia ovat ruotsalainen Northstream ja yhdysvaltalainen Argo Global Capital, jonka taustalla on useita suuria operaattoreita, mm. British Telecom, France Telecom, Deutsche Telecom, SingTel ja VoiceStream.

Argnor etsii sijoituskohteikseen lupaavia pohjoismaisia langattomia viestintäratkaisuja kehittäviä yrityksiä ensisijaisesti Ruotsista ja Suomesta, mutta myös Tanskasta, Norjasta ja Islannista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pohjoismaat ovat kiinnostavia poikkeuksellisen laajamittaisen teknologiaosaamisen vuoksi. Ne tarjoavat yrityksille hyvät mahdollisuudet testata uusia tuotteita ja palveluja valveutuneilla kuluttajamarkkinoilla. Lisäksi maat sijoittavat huomattavasti viestintäinfrastruktuurien kehittämiseen ja koulutukseen, arvioi Argnor.

Argnorin Suomen toiminnoista vastaa sijoitusjohtaja Simon Hallqvist.

Lisätietoja löytyy osoitteesta www.argnor.com.

Kommentit

    Näytä lisää