Sms leviää kuin tauti - Mobiili - Ilta-Sanomat

Jippiin sms-palvelut leviävät Ruotsiin Tanskaan ja Liettuaankin

Tele- ja internet-operaattori Jippii Group Oyj on tehnyt sopimukset SMS-lisäarvopalveluista ruotsalaisen matkapuhelinoperaattori Telia Mobil AB:n, tanskalaisen TDC:n, liettualaisen Omnitelin sekä ahvenanmaalaisen Ålands Mobiltelefonin kanssa. Nämä tuovat Jippiille yli 5,3 miljoonaa potentiaalista uutta sms-palveluasiakasta.

5.10.2001 9:17

Jippii Groupilla on vastaavia laskutussopimuksia eri operaattorien kanssa Ruotsin, Tanskan, Liettuan ja Suomen lisäksi Norjassa, Sveitsissä, Iso-Britanniassa, Espanjassa, Hollannissa, Belgiassa, Virossa, Latviassa ja Hongkongissa. Lisäksi Jippii Groupin SMS-palveluita voi tilata maksullisten premium-palvelunumeroiden kautta Iso-Britanniassa, Saksassa, Hollannissa ja Ruotsissa.

Jippiillä on nyt sopimukset 27 matkapuhelinoperaattorin kanssa. Näillä oli maaliskuun loppuun mennessä yhteensä vajaat 70 miljoonaa asiakasta Mobile Communications Internationalin mukaan. Jippii Groupin solmimien SMS-sopimusten ja maksullisten premium-palvelunumeroiden kautta Jippiin palveluiden potentiaalisia GSM-käyttäjiä on tällä hetkellä 161 miljoonaa.

- Nyt solmitut laskutussopimukset vahvistavat entisestään Jippii Clubin asemaa Euroopan johtavana mobiiliportaalina. Nämä sopimukset ovat jatkoa Jippiin pitkän linjan strategialle toimia yhdessä johtavien GSM-operaattorien kanssa, kertoo Jippii Group Oyj:n M-commerce-yksikön johtaja Juha Rytkönen.

- Omien portaalien ohella jakelukanavamme laajentuu samalla myös yrityksille tarjottavan mobiiliportaalialustan osalta, joten nyt solmittujen sopimusten arvo Skandinavian toimintojen osalta on erittäin merkittävä, jatkaa Rytkönen.

Jippii Group on puolessatoista vuodessa saavuttanut ison aseman Euroopan mobiiliviihdemarkkinoilla. M-commerce on yksi Jippii Groupin pääliiketoiminta-alueista, joille yritys keskittää toimintaansa. Jippii Groupin mobiiliportaali Jippii Club toimii 15 maassa. Niiden kautta syntyy joka kuukausi yli kaksi miljoonaa mobiilitransaktiota. Jippii Club -liiketoiminta laajenee syksyn aikana muun muassa Ranskan, Italian ja Itävallan markkinoille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?