Mobiili

Reach-U Solutions mobilisoi eBay UK:n huutokauppapalvelun

Julkaistu:

Reach-U Solutions Oyj, Digital Open Network Environment Corporation Donen tytäryhtiö ja eBay.co.uk ovat käynnistäneet eBay Anywhere -palvelun. Palvelu mahdollistaa eBay.co.uk:n asiakkaiden huutokauppapalvelun käyttäen hyväksi tavallisia lyhytsanoma- eli sms-ominaisuuksilla varustettuja matkaviestimiä.
Sopimuksella ja palvelun kaupallisella käynnistämisellä on huomattava vaikutus Reach-U:n Iso-Britannian
toiminnan kannattavuuteen ja se mahdollistaa jatkossa yhteistyön laajentamisen myös Iso-Britannian ulkopuolelle. Palvelu perustuu revenue sharing -hinnoittelumalliin, jolloin sekä Reach-U:n että eBay:n tavoitteena on saavuttaa kaupallisesti onnistunut palvelukonsepti.

Palvelua markkinoidaan eBay.co.uk:n kuluttaja-asiakkaille vaiheittain seuraavien viikkojen aikana.

Palvelu on käytössä osoitteessa www.ebay.co.uk/anywhere.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Yhteistyömme eBay:n kanssa on hyvä esimerkki siitä, miten ratkaisumme hyödyttää asiakkaallamme olevaa suurta kuluttajajoukkoa. Huutokauppaan osallistujan ei tarvitse enää olla tietokoneensa ääressä huutokaupan aikana, mikä lisää palvelun suosiota ja käytettävyyttä. Reach-U:n tavoitteena on lisätä omien asiakkaidemme palvelujen käyttöä ja heidän asiakkaidensa loppuasiakasuskollisuutta. Se, että eBay.co.uk valitsi Reach-U:n toteuttamaan palvelun mobilisoinnin lisää Reach-U:n mainetta uskottavana yhteistyökumppanina. Odotan paljon yhteistyöltä toimialansa johtavilta yrityksiltä, kuten eBay.co.uk:lta ja muilta eBay:n maaorganisaatioilta, sanoo Mikko Laitinen, Reach-U:n toimitusjohtaja.

Kommentit

    Näytä lisää