Palvelukonsepti - Mobiili - Ilta-Sanomat

Jippii ja Popsystems kehittämään yhdessä

Jippii Group Oyj ja Popsystems Oy kehittävät yhteistyössä uudenlaisia, ryhmiin perustuvia viestintä- ja vuorovaikutuspalveluja mobiilipäätelaitteiden käyttäjille. Tavoitteena on mahdollistaa jokapäiväinen ryhmäviestintä ja -vuorovaikutus virtuaaliympäristössä sekä uusien, hyödyllisten ja viihdyttävien lisäarvopalveluiden käyttöönotto ryhmien sisällä.

5.6.2001 11:59

Osapuolet haluavat mahdollistaa virtuaaliyhteisöt ja -ryhmät, kuten perheet, ystävät tai urheiluseurat, mobiiliympäristössä.

-Näiden jo olemassa olevien ryhmien siirtäminen mobiiliin ympäristöön, kommunikointi niiden sisällä ja ryhmille olennaisen tiedon ja palvelujen keskinäinen jakaminen antaa mobiililaitteille aivan uuden tarkoituksen. Puhumme langattoman viestinnän kehityksestä yksilöiden välisestä viestinnästä ryhmävuorovaikutukseen, kertoo johtaja Anne Nikula Jippii Group Oyj:stä.

Jippii toteuttaa jo nyt vahvaa yhteisöajattelua. Tämä korostuu etenkin Jippiin portaaliyhteisössä, joka on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Se voidaan helposti laajentaa mobiililaitteisiin."

-Olemme tyytyväisiä päästessämme työskentelemään Jippiin kanssa. Se jakaa näkemyksemme mobiilipalveluiden menestystekijöistä. Palveluiden pitää olla viihdyttäviä, helppokäyttöisiä ja edullisia. Loppukäyttäjälle pitää tarjota käyttökokemus, joka on vahvasti sidottu kulloiseenkin tilanteeseen. Jippii on operaattori, joka on tunnettu asiakaslähtöisestä ajattelutavastaan sekä innovatiivisesta tutkimus- ja kehitystyöstään, sanoo Popsystems Oy:n toimitusjohtaja Kare Souru.

-Jippiin sitoutuminen loppukäyttäjän valinnanmahdollisuuksien turvaamiseen sekä huomattavan edistyksellinen lähestymistapa langallisen ja langattoman Internetin lähentymiseen tekee Jippiistä ihanteellisen yhteistyökumppanin Popsystemsille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?