Mobiili

SSH:lta tietoturvaohjelmisto langattomiin päätelaitteisiin

Julkaistu:

Secure Shell for Handhelds turvaa käyttäjän IP-yhteydet salasanatasolla. Tatu Ylönen luottaa langattomien tietoturvaratkaisujen markkinoiden kasvuun.
SSH Communications Security Oyj julkisti maanantaina 23.4. SSH Secure Shell for Handhelds -tietoturvaohjelmiston. Kyseessä on alan ensimmäinen Secure Shell -sovellus langattomille laitealustoille. Ohjelmisto perustuu EPOC-käyttöjärjestelmään. Se tuo salasanojen ja tunnistuksen suojan esimerkiksi kämmentietokoneisiin ja matkapuhelimiin.

SSH Secure Shell for Handhelds on ensimmäinen tietoturvasovellus langattomien laitteiden IP-pohjaisten yhteyksien, kuten sähköpostin ja Internet-yhteyden, suojamiseen. Ohjelmisto käyttää pääte-emulaatiota ja porttiedelleenohjausta järjestelmien etähallinnointiin ja salasanan tai julkisen avaimen todennukseen. Kun langaton yhteys muodostetaan, ohjelmisto tallentaa todennusasetukset suojattuun tiedostoon, jossa on sekä käyttäjä-, portti- että palvelintunnistus.

SSH:n perustajan ja teknologiajohtajan Tatu Ylösen mukaan luotettavien ja läpipääsemättömien langattomien tietoturvaratkaisuiden markkinat kasvavat voimakkaasti.

-Niin yritysmaailman edustajat kuin kuluttajatkin ovat päivittäisissä yhteydenotoissaan yhä enemmän riippuvaisia langattomista laitteista. Näiden yhteydenottojen tulee olla turvallisia. Secure Shell for Handhelds on markkinoiden ensimmäinen tuote, joka suojaa yhteydet siellä, missä ne ovat suojattomimpia - salasanatasolla, Ylönen toteaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Symbian-yhteistyön hedelmä

SSH Secure Shell for Handhelds on SSH:n ja Symbianin strategisen kumppanuuden tulos. Gartner Groupin Dataquest-tutkimuksen mukaan Symbianin lisenssinhaltijat, kuten Nokia ja Ericsson hallitsivat 70 prosenttia matkapuhelinten kokonaismarkkinoista vuonna 2000.

Kommentit

    Näytä lisää