Mobiili

F-Secure suojaa Palm-kämmenmikrot

Julkaistu:

F-Secure Anti-Virus for Palm OS -ohjelmisto suojaa Palm-kämmenmikron muun muassa virusten ja troijalaisten hyökkäyksiltä.
F-Secure Anti-Virus for Palm OS suojaa Palm-käyttöjärjestelmän laitteita (Palm OS 2.0 tai uudempi) kaikilta vahinkoa tuottavilta ohjelmilta, kuten viruksilta ja troijalaisilta.

- PDA-laitteet eivät ole enää turvassa tietoturvavaaroilta. Seuraavan viruksen esiintymisaikaa on mahdotonta ennustaa, mutta kun virus iskee, F-Securen käyttäjät saavat automaattisesti korjauksen ja ripeimmän mahdollisen suojan laitteilleen, toteaa F-Securen toimitusjohtaja Risto Siilasmaa.

F-Secure Anti-Virus for Palm OS asennetaan Palm-laitteeseen, ja se sisältää jatkuvan, automaattisen päivityspalvelun: tuote käynnistää skannauksen HotSyncin jälkeen automaattisesti havaiten kaikki vahinkoa tuottavat ohjelmat. Skannaus voidaan käynnistää myös manuaalisesti.

Sovellus sisältää aina ajan tasalla olevan virustietokannan, joka siirtyy automaattisesti isäntäkoneeseen ja edelleen HotSyncin yhteydessä kannettavaan laitteeseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ohjelma on saatavissa heti F-Secure eStoresta. Tuotetta saa myöhemmin maaliskuussa myös hyvin varustetuista Palm-ohjelmia myyvistä verkkokaupoista.

Yksi lisenssi maksaa 25 dollaria, ja hinta sisältää ensimmäisen vuoden päivityspalvelun. 14. huhtikuuta asti tuotteen voi ostaa 15 dollarin erikoishintaan.

Kommentit

    Näytä lisää