Mobiili

Posti asentaa 300 internet-automaattia

Julkaistu:

Suomen Posti Oy tuo tänä vuonna internet-asiointiautomaatit noin 300 toimipaikkaansa eri puolilla maata.
Asiointiautomaateilla voi atkossa hoitaa muun muassa pankkiasioita, lähettää ja lukea sähköpostia, tehdä ostoksia internet-kaupoista, tulostaa ja ostaa lippuja eri tapahtumiin, varata ja ostaa matkoja sekä tehdä postimyyntitilauksia ja asioida viranomaisten kanssa.

Automaateissa on myös mukana sähköisen henkilökortin käyttöön vaadittavat lukulaitteet, joten sähköinen asiointi esimerkiksi viranomaisten kanssa helpottuu entisestään.

Valtakunnallisten asiointipalveluiden lisäksi automaateissa tarjotaan paikallisten palveluteemojen alle koottuja kokonaisuuksia. Teemat voivat liittyä niin paikallisten yrittäjien, palvelutarjoajien kuin kuntien ja viranomaistenkin toimintaan.

Postin yhteistyökumppanina automaattihankkeessa on Union Internet Systems Oy. Se vastaa automaatin ja palvelukonseptin kehittämisestä ja järjestelmänhallinnasta sekä mediamyynnin koordinoinnista. Union Internet Systems valmistaa automaatit Suomessa kotimaisessa alihankintaverkostossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Asennukset alkavat touko-kesäkuussa. Kaikki 300 automaattia ovat asiakkaiden käytössä loppukesästä.

Automaattien sisältöpartnereista ensimmäiset sopimukset on solmittu Jippii Group Oyj:n kehittämästä Jippii Tickets -palvelusta. Neuvotteluja myös muiden eri alojen sisältöpalvelujen tarjoajien kanssa käydään parhaillaan.

Kommentit

    Näytä lisää