Mobiili

NetSealin RoamMate matkasi Savoon

Julkaistu:

NetSeal Technologies toimittaa Pohjois-Savon ammattikorkeakoululle RoamMate 2.0 -ohjelmiston, joka mahdollistaa jatkuvan ja tietoturvatun langattoman intranet-yhteyden kannettavasta tietokoneesta.
- Korkean teknologian tuotteet profiloivat meidät houkuttelevaksi opiskelupaikaksi. RoamMaten avulla koulun henkilökunta ja lähitulevaisuudessa opiskelijatkin voivat käyttää turvallisesti koulun sisäistä verkkoa olivat he sitten työpaikallaan, matkalla tai kotonaan, kertoo Ilpo Lehtola Pohjois-Savon ammattikorkeakoulusta.

- Esimerkiksi seminaarimatkalla voi ottaa yhteyden koulun verkkoon gprs-verkon kautta ja kotoa kaapelimodeemin tai adls:n välityksellä. Ohjelmisto palvelee henkilökunnan ja tulevaisuudessa myös opiskelijoiden liikkumis- ja tietoturvatarpeita, jatkaa Lehtola.

NetSeal Technologies osallistuu oppilaitosyhteistyön myötä myös Kuopion IT-keskuksen kehityshankkeeseen. Kuopion IT-keskus on Pohjois-Savon ammattikorkeakoulun ja Kuopion yliopiston yhteinen kehityshanke.

Hankkeessa luodaan verkottunut korkean teknologian tutkimuspohjainen osaamiskeskittymä, jonka muodostavat paikalliset koulutusyksiköt, seutukunta ja yritykset sekä valtakunnalliset yhteistyöoppilaitokset.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

RoamMate-ohjelmiston 2.0-versiolla käyttäjä voi kytkeytyä turvallisesti oppilaitoksensa intranetiin gsm-verkon kautta esimerkiksi koululta poissa ollessaan. Yhteys siirtyy automaattisesti käyttämään langatonta WLAN-lähiverkkoa, kun ohjelman sisältävä tietokone tuodaan oppilaitoksen tiloihin.

RoamMate varmistaa, että tiedon välittäminen on täydellisesti salattua. Ohjelman tiedonsuojaus perustuu käyttäjätunnistuksen lisäksi IPSec-standardiin.

Kommentit

    Näytä lisää