Mobiili

Palmin e-lompakko korvaa maksukortit ja käteisen

Julkaistu:

E-lompakolla Palm-käyttäjät voivat maksaa ostokset kassalla maksukorttien sijaan infrapunayhteydellä, jolloin Palm-mikro pitää muun muassa kirjaa tilitapahtumista.
Palmin e-Wallet korvaa normaalit maksukortit kaupoissa, minkä lisäksi Palm-käyttäjät voivat hyödyntää infrapunayhteyden mahdollistavia kaksisuuntaisia palveluja.

Infrapunalla mikroon siirrettyjen maksutietojen avulla Palmilla voidaan hallita rahavarojaan tarkan ja automaattisen kirjanpidon avulla. Mikrolla voidaan vastaanottaa myös e-kuitteja ostetuista tuotteista ja palveluista sekä saada tietoa personoiduista ostosmahdollisuuksista.

Kaksisuuntaisen yhteyden avulla pystytään välittämään myös tietoja kanta-asiakasohjelmien saldoista, kuten kertyneistä lentokilometreistä tai hotelliyöpymisistä.

Tulevaisuuden visioissa Palm-kämmentietokoneeseen voidaan tallentaa myös ajokortti, sairausvakuutuskortti, ja muut henkilötietopaperit, sekä myöhemmin lisätä maksutapahtumat ja yksilöidyt palvelut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Palmin pääjohtaja osti robottikoiran

Palmin pääjohtaja Carl Yankowski suoritti ensimmäisen elektronisen kaupan CES-tapahtumassa Las Vegasissa viime viikolla. Yankowski osti Palmillaan mm. matkapuhelimen ja Sonyn robottikoiran. Koko ostotapahtuma kesti vain muutaman sekunnin, mikä on huomattavasti vähemmän kuin käytettäessä perinteisiä maksutapoja.

Kehittääkseen suojatun ja yksinkertaisen ratkaisun sekä kuluttajille että kaupoille Palm työskentelee yhdessä johtavien maksukorttijärjestelmien kehittäjien kanssa, kuten Ingenicon ja Hewlett-Packardin VeriFone-yksikön kanssa.

Ingenico on tuomassa ensimmäistä pilottimalliaan markkinoille heti, ja VeriFonen odotetaan tuovan oma ratkaisunsa markkinoille Yhdysvalloissa tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

Kommentit

    Näytä lisää