Mobiili

Elisa jälleen ostoksilla Saksassa

Julkaistu:

Elisan saksalainen tytäryhtiö Elisa Kommunikation GmbH on ostanut itäisen Saksan neljänneksi suurimman internet- ja intranet-palveluiden tarjoajan, enco.tel GmbH & Co.KG:n.
Enco telecom GmbH & Co.KG:n (enco.tel) markkina-alueena on tällä hetkellä Geran kaupunki ja itäinen osa Thüringenin osavaltiosta. Elisa Kommunikation GmbH:n toimitusjohtajan Pekka Perttulan mukaan enco.tel-kauppa on hyvä esimerkki Elisan toimintamallista Saksassa.

- Geran, Jenan, Weimarin ja Erfurtin kaupungit muodostavat itä-länsisuunnassa Thüringenin läpi kaupunkiketjun. Elisalla on jo JelloCom-niminen osakkuusyhtiö Jenassa, jolla on toimintaa Weimarissa ja Erfurtissa, sanoo Perttula.

Vuonna 1998 perustettu enco.tel on itäisen Saksan neljänneksi suurin internet- ja intranet-palveluiden tarjoaja. Asiakkaista yli puolet on pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Yhtiön koko 17 henkinen henkilöstö jatkaa Elisan palveluksessa.

Gera sijaitsee keski-Saksassa, Saksan uusiin osavaltioihin kuuluvassa Thüringenissä. Osavaltiossa on noin 2,7 miljoonaa asukasta, joista Gerassa noin 125 000.

Kommentit

    Näytä lisää