Mobiili

MyPalm tuo yksilöllisiä mobiilipalveluja Palm-käyttäjille

Julkaistu:

Palm on julkistanut beetaversion Palm VII -käyttäjille tarkoitetusta webbisivustosta. MyPalm lataa netistä vain tarvittavat tiedot Palm-kämmenmikroon ja järjestää ne käyttäjän toiveiden mukaisesti.
Joulukuun 25. päivään mennessä avattava sivusto mahdollistaa kämmenmikroilijoille riippumattomuuden pöytäkoneista sekä langattoman yhteyden henkilökohtaisiin internet-tileihin ja -sivustoihin.

Suurinta osaa MyPalmin toiminnoista voidaan hyödyntää myös Palm m100, Palm III ja Palm V -sarjan kämmentietokoneissa infrapunayhteyden tai matkapuhelimen ja Palmin Mobile Internet Kitin avulla. Myöhemmin MyPalm-ohjelmisto sisältyy kaikkiin Palm-kämmentietokoneisiin.

Runsaasti uusia palveluja

MyPalm perustuu Palmin Personal Information Management (PIM) -tekniikkaan, jolla hallitaan kalenteri-, osoitekirja-, tehtäväluettelo- ja muistiotoimintoja. Nyt nuo tekniikat siirretään webbiin, jossa tietoa voidaan hallita dynaamisesti ja langattomasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

MyPalm-webbisivusto tarjoaa integroidun ratkaisun, jonka avulla kämmentietokoneiden käyttäjät ympäri maailmaa voivat avata yhteyden moniin uusiin palveluihin.

Uutta sivustoa vahvistaa myös Palmin äskettäin hankkima web-pohjaisten kalenteri- ja tapahtumapalvelujen toimittaja AnyDay.com. MyPalm tarjoaa muun muassa aikaan ja paikkaan sidottuja palveluja, joista käyttäjät saavat haluamiaan tietoja, kuten tietoa paikallisista elokuvista ja urheilutapahtumista.

MyPalmin avulla perheenjäsenet, ystävät ja työkaverit voivat lisäksi halutessaan jakaa kalenterinsa, jolloin tiedot päivittyvät automaattisesti kaikille ryhmään kuuluville.

Kommentit

    Näytä lisää