Mobiili

Telia Cityn kuuluvuusalue laajenee

Julkaistu:

Telia Cityn kuuluvuusalue laajenee muun muassa Helsinki-Lahti -moottoritien läheisyydessä. Uusia alueita ovat muun muassa Lahti, Mäntsälä, Hyvinkää, Paimio, Kirkkonummen Veikkola sekä Sipoon Nikkilä ja Söderkulla.
Verkkolaajennukset astuvat voimaan kokonaisuudessaan joulukuun loppuun mennessä, ja liittymämyynti näillä alueilla aloitetaan joulukuun aikana.

- Tulemme laajentamaan gsm 1800 -verkkoa ensi vuoden aikana uusiin asutuskeskuksiin. Tarkoituksemme onkin rakentaa alueellisia kokonaisuuksia sen sijaan, että rakentaisimme kolmannen valtakunnallisen verkon koko maahan, Telia Mobilen johtaja Vesa Mars kommentoi.

Telia City käyttää gsm 1800 -verkkoa, joka Telialla on ennestään pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Verkon kuuluvuusalueella asuu 1,9 miljoonaa ihmistä. Sama Telia City -liittymä toimii kaikilla kuuluvuusalueillaan, ja sillä voi soittaa ja vastaanottaa puheluita ympäri maailmaa. Myös Telian uusi prepaid-liittymä Telia City Kortti käy kaikilla edellä mainituilla alueilla.

Telia City -liittymän puhelut toisiin Telian liittymiin ja lankaliittymiin maksavat 0,49 markkaa minuutti ja tekstiviestien lähetys 0,49 markkaa kappale.

Kommentit

    Näytä lisää