Mobiili

Saunalahti on nyt virallisesti Jippii

Julkaistu:

Se on nyt sitten Jippii. Internet- ja teleoperaattori Saunalahti Oyj on vaihtanut nimensä ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti Jippii Group Oyj:ksi. Helsingin pörssissä kaupankäynti Jippii Group -nimellä ja pörssitunnuksella JIP alkoi tänään, torstaina.
- Uusi nimi kuvastaa paremmin yhtiömme toiminnan kansainvälistymistä, perustelee toimitusjohtaja Harri Johannesdahl nimen muuttamista.

- Avaamme Jippii-mobiiliportaaleita eri maissa ja käytämme niitä uusien, Suomessa kehitettyjen internet-palveluiden jakelukanavana. Strategiaamme kuuluu myös paikallisten isp-yritysten ostaminen, mikä avaa meille tien paikallisille yritysmarkkinoille. Kansainvälistyminen on kustannustehokkaampaa ja nopeampaa, kun yhtiön ja brändin nimi ovat yhdenmukaiset.

Saunalahti on parissa vuodessa noussut Suomen tunnetuimpien nettibrändien joukkoon ja nimi säilyy jatkossakin kotimaan markkinoilla. Myös suositun Saunalahti.fi-portaalin osoite säilyy ennallaan. Syyskuussa saunalahti.fi-portaali ylitti ensimmäisenä suomalaisena verkkopalveluna 10 miljoonan viikoittaisen sivulatauksen rajan.

Kommentit

    Näytä lisää