Mobiili

TPO palkkaa yli 30 tietoliikenneammattilaista

Julkaistu:

Alueellisten puhelinyhtiöiden toiminta kansainvälistyy samalla, kun tietoliikenneyhteyksien määrä ulkomailla kasvaa. Tämä luo uusia haasteita puhelinyhtiöille, jotka joutuvat muun muassa palkkaamaan runsaasti tietoliikenteen ammattilaisia.
Hyvä esimerkki alueellisten puhelinyhtiöiden toiminnan muutoksesta on Tampereen Puhelin, joka vahvistaa organisaatiotaan rekrytoimalla yli 30 tietoliikenteen ammattilaista kuluvan vuoden aikana. Suurin työvoiman
tarve konsernissa on tällä hetkellä puhe-, data- ja internet-tuotteiden kehityksessä ja tuotehallinnassa sekä palveluiden myynnissä. Lisäksi konsernissa tarvitaan tietojärjestelmäsuunnittelijoita ja puhelinpalvelun tuntityöntekijöitä.

Uusia osaajia tarvitaan TPO:n ja sen tytäryhtiön Votekin toimipisteisiin Tampereella ja Porissa. Tehtäviin tarvitaan yleisimmin joko teknistä tai kaupallista pohjakoulutusta ja kokemusta projektityöskentelystä.

Tampereen Puhelin Oyj -konsernin toiminta ulottuu Pirkanmaalta maailmalle. Verkko-operaattorina TPO ylläpitää tietoliikenneyhteyksiä Pirkanmaalla ja muun muassa internet-palveluoperaattorina TPO toimii valtakunnallisesti. TPO pyrkii uusilla liiketoiminnoilla, kuten Unified Communications -palveluilla, kansainvälisille markkinoille. Konsernin palveluksessa on yli 800 ihmistä ja liikevaihto vuonna 1999 oli lähes 600 miljoonaa markkaa.

Kommentit

    Näytä lisää