Mobiili

Nokia laajentaa gsm-verkkoa Thaimaassa

Julkaistu:

Nokia toimittaa gsm-verkkolaajennuksen thaimaalaisen Advanced Info Service Public Company Limitedille (AIS) vastaamaan verkon lisääntyviin käyttötarpeisiin. Sopimuksen arvo on 40 miljoonaa dollaria, kertoi Nokia tiistaina.
Nokian mukaan gsm-verkon laajennus antaa AIS:lle mahdollisuuden hallita jatkuvasti kasvavaa asiakasmääräänsä ja vastata pelien, multimediaviestipalveluiden ja nopeiden internetyhteyksien kaltaisten palveluiden kysyntään maanlaajuisesti.

Verkkolaajennus saadaan toimitettua ja asennettua vuoden 2002 loppuun mennessä.

Sopimuksen mukaan Nokia toimittaa AIS:lle verkon laajennukseen tarvittavat laitteistot ja huollon. Sopimukseen sisältyy Edge-, hscsd-, gprs- ja wcdma-teknologioita tukevia Nokia UltraSite -tukiasemia.

Verkkolaitteistojen lisäksi Nokia toimittaa verkon suunnittelu- ja asennus- sekä projektinhallintapalveluita verkon tehokasta käyttöönottoa varten, sekä optimointi-, koulutus- ja ylläpitopalveluita verkon kilpailukyvyn säilyttämiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

AIS (Advanced Info Service Plc.) on Thaimaan suurin matkapuhelinoperaattori ja sillä oli syyskuun 2002 lopussa noin yhdeksän miljoonaa asiakasta.

Kommentit

    Näytä lisää