Mobiili

Palvelu löytyy yhä useammin puhelimesta

Julkaistu:

Juuri ostamasi mikro ei toimi niin kuin pitäisi eikä paikallinen kauppias voi auttaa, joten sinun on soitettava palvelunumeroon. Call Center -ratkaisujen ykköstoimittaja Euroopassa on Nortel Networks.
Tuotteiden ja palveluiden monipuolistuminen sekä ostosten keskittyminen supermarketteihin ja nettiin ovat johtaneet siihen, ettei apu löydykään läheltä, kun sitä tarvitaan. Tällöin on soitettava palvelunumeroon, joita nousee kuin sieniä sateella.

Näiden Call Center -keskusten suurin toimittaja Euroopassa on Nortel Networks, jonka markkinaosuus on 27 prosenttia. Konsulttiyritys MZA:n mukaan Nortel Networks on Euroopan ykköstoimittaja jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Nortel Networks on toimituksillaan ensimmäisellä sijalla seitsemässä Euroopan maassa: Iso-Britanniassa, Irlannissa, Tanskassa, Italiassa, Alankomaissa, Norjassa ja Sveitsissä.

Call Center -toiminta ei ole enää vain henkilökohtaista puhelinpalvelua, vaan se tarjoaa muun muassa ääniviestiprosessoinnin ja agentinhallinnan, johdon raportoinnin, avoimen rajapinnan, www-sovellukset ja verkottamisen.

Kommentit

    Näytä lisää