Nyt on näppis suomalaiseen makuun! Hinta on tosin jotain aivan hirvittävää

Japanissa valmistettu ja myytävä näppäimistö on ulkoisesti näyttävä.

Hacoan puunäppäimistö on näyttävä tapaus.

Japanilaisvalmistaja Hacoa myy verkkokaupassaan langatonta näppäimistöä, joka eroaa rajusti muista markkinoilla olevista malleista materiaalinsa ja ulkonäkönsä osalta. Näppäimistön bongasi HotHardware.

Hacoa Full Ki-Boardin langattoman näppäimistön rungon materiaalit ja näppäimet on nimittäin valmistettu puusta, joko kirsikasta tai kiiltotuomesta. Yksi näppäimistö valmistetaan aina samasta puusta, jotta kokonaisuus olisi värit huomioiden mahdollisimman yhteneväinen.

Täysikokoisessa näppiksessä on mekaaniset siniset kytkimet, jotka pitävät painaessa selkeän klikkausäänen. Langaton yhteys toimii bluetoothilla tai mukana toimitettavan usb-vastaanottimen kanssa. Akun luvataan kestävän noin 240 tuntia.

Tältä näppäimistö näyttää ja kuulostaa käytössä:

Halvalla puunäppäimistöä ei kotiinsa saa. Hacoan verkkokaupassa näppäimistöstä pyydetään 99 000 jeniä eli reilut 690 euroa. Päälle tulee lisäksi toimituskulut sekä verot. Toimituskulut Suomeen alkavat 30 eurosta, mutta loppusumma määrittyy lopulta kuljetustavan mukaan.

Hurjasta hinnasta huolimatta kysyntää on ainakin jonkin verran, sillä kirjoitushetkellä kirsikkapuusta valmistettu näppäimistö on loppuunmyyty.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?