Mainion mysteeripelin saa nyt ilmaiseksi

Call of the Sea vie eteläiselle Tyynellemerelle ja vuoteen 1934.

Call of the Sea on tunnelmallinen mysteeri- ja pulmapeli.

13.3. 20:30

Epic Games tarjoaa torstai-iltaan asti ilmaiseksi tietokoneelle mainiota mysteeri- ja pulmapeliä Call of the Seata.

Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1934 ja eteläisellä Tyynellämerellä sijaitsevalla autiosaarelle. Pelissä ohjataan Norah-nimistä hahmoa, joka lähtee saarelle etsimään kadonnutta aviomiestään.

Aviomies oli saarella retkikunnan kanssa etsimässä parannuskeinoa Norahia vaivaavaan tuntemattomaan sairauteen. Mitä retkikunnalle tapahtui? Mikä Norahia vaivaa? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastaukset matkan aikana.

Mysteeri- ja pulmapeli tarjoaa tarinavetoisen seikkailun, joka on kuvattu ensimmäisestä persoonasta. Kauniiseen autiosaareen tutustutaan muun muassa veden alla, luolastoissa, rannikolla ja metsässä.

Mihin on kadonnut päähahmon kumppani, Harry?

Peli ei sisällä väkivaltaa, joten se sopii myös pienemmille seikkailijoille. ikäraja on kuitenkin seitsemän vuotta.

Metacritic listaa pelin arvosanaksi kriitikoilta 7,8/10 ja pelaajilta 7,7. Steamissä tuomio on yli 2400 arvion jälkeen erittäin myönteinen.

Call of the Sean saa omakseen, kunhan sen lunastaa ennen torstai-iltaa 16.3. kello 18 Suomen aikaa. Lunastaminen edellyttää Epic-tilin luomista ja asiakasohjelmiston asentamista, mutta molemmat ovat ilmaisia.

Epic vahvisti hiljattain jatkavansa pelien jakamista ilmaiseksi läpi vuoden 2023. Vuonna 2022 pelejä lunastettiin yhteensä 700 miljoonaa kappaletta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?