Aleksi Virolaisen joukkue sukelsi rumasti – heti koti­matkalle

Aleksi Virolaisen joukkue kärsi ESL Pro Leaguessa kaksi tappiota selville altavastaajille.

Aleksi Virolaisen ja Ninjas in Pyjamasin vuosi ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla.

13.3. 9:22

Suomalaisen Counter-Strike-tähden Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama Ninjas in Pyjamas ei edennyt jatkoon ESL Pro Leaguen lohkovaiheesta.

NiP jäi lohkossa viidenneksi eli voiton päähän pudotuspeleistä. Ratkaiseva tappio tuli brasilialaiselle 00 Nationille, joka kaatoi ninjat lopulta kolmen kartan jälkeen.

Liigakauden päättyminen lohkovaiheeseen oli iso pettymys NiPille, jonka kokoonpano pursuaa isoja nimiä. Joukkueen ongelmia läpi lohkovaiheen olivat heikko tiimipelaaminen, mutta myös pelaajien epätasaisuus.

FAKTA

NiP @ ESL Pro League S17 (lohko C)

 • 2–0 paiN Gaming (ylemmän kaavion 1. kierros)

 • 0–2 FaZe Clan (ylemmän kaavion 2. kierros)

 • 1–2 Grayhound (keskimmäisen kaavion 2. kierros)

 • 2–0 OG (alemman kaavion 2. kierros)

 • 1–2 00 Nation (alemman kaavion 3. kierros)

Lohko C:n tulokset (top4 pudotuspeleihin)

 1. Team Vitality

 2. FaZe Clan

 3. paiN Gaming

 4. 00 Nation

 5. NiP

 6. Grayhound

 7. OG

 8. Rooster

Virolaisen joukkueen Maltan-visiitiltä ei jäänyt käteen juuri mitään hyvää. C-lohko oli tasoltaan yksi heikoimmista, kun kolme joukkueista joutui turvautumaan varapelaajaan.

Yksi varapelaajaan turvautuneista oli 00 Nation, joka matkusti Maltalle ilman pelinsisäistä johtajaansa. Tästä huolimatta joukkue kairasi tiensä jatkoon.

00 Nationin lisäksi NiP koki yllätystappion australialaiselle Grayhoundille, joka brasilialaisten tavoin nousi voittoon 0–1-tappioasemasta. NiP oli molemmissa otteluissa selvä ennakkosuosikki, mutta mureni paineiden alla.

NiPillä on nyt muutama viikko aikaa saada peli oikeille raiteille, sillä seuraava turnaus on 29.3.–2.4. pelattava BLAST Premier: Spring Showdown.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?