Esports-tähti aiheutti hämminkiä Ferrari-liikkeessä – pidätettiin

Hunter “SicK” Mims meni katsomaan Ferraria, mutta joutui pidätetyksi.

Hunter Mims, 24, ei ole kilpaillut lähes vuoteen.

8.3. 20:30

Yhdysvaltalainen Valorant-kilpapelaaja Hunter ”SicK” Mims pidätettiin 4. maaliskuuta Texasissa julkisrauhan rikkomisesta, uutisoi DOT Esports.

24-vuotias Mims oli mennyt Ferrari-liikkeeseen katsomaan uutta autoa, mutta tuntemattomasta syystä pelaajaa pyydettiin poistumaan liikkeestä ennen kauppojen toteutumista. Pelaaja kertoi tapahtuneesta Twitterissä, josta viestit kuitenkin katosivat myöhemmin.

Mims ei totellut liikkeen työntekijän poistumiskehotusta, joten paikalle soitettiin poliisi. Pelaaja kiikutettiin putkaan, jossa hän on ollut nyt jo yli kolme päivää. Pelaajan takuusumma on 5000 dollaria.

Paikallisen lakifirman mukaan pelaajaa uhkaavat jopa 2000 dollarin sakot tai jopa 180 päivää vankeutta.

DOT Esportsin mukaan Mims painii mielenterveysongelmien kanssa. Sivuston mukaan pelaajan edustama Sentinels-joukkue on yrittänyt hiljattain auttaa Mimsiä, mutta tuloksetta.

Mims jättäytyi toukokuussa 2022 hetkeksi sivuun Sentinelsistä, mutta ilmoitti jo kuukautta myöhemmin olevansa olevansa valmis palaamaan tositoimiin. Lokakuussa Sentinels vahvisti pelaajan kuuluvan kokoonpanoon myös ensi kaudella, mutta kuudentena pelaajana eli varamiehenä.

Mims matkusti hiljattain muun joukkueen kanssa Brasiliassa pelattuun LOCK//IN-turnaukseen, jossa Sentinelsin matka päättyi heti avauskierrokseen. Mims ei päässyt pelaamaan.

DOT Esportsin mukaan Mims todennäköisesti hyllytetään hetkeksi aikaa pidätyksen takia. Uudeksi varapelaajaksi on kaavailtu OpTic-tähteä Jimmy ”Marved” Nguyenia.

Mims tai Sentinels eivät ole kommentoineet Ferrari-liikkeessä tapahtunutta välikohtausta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?