21-vuotias suosikki­striimaaja sairastui syöpään – salasi asian läheisiltään viikko­kausia

Kyedae ”Kyedae” Shymko sairastaa pahanlaatuista veri- ja luuydinsyöpää.

21-vuotias Kyedae Shymko salasi syöpäuutisen ensiksi läheisiltään.

7.3. 14:00

Suosittu yhdysvaltalainen sisällöntuottaja Kyedae Shymko kertoo sairastavansa akuuttia myelooista leukemiaa.

21-vuotias Shymko on jo aloittanut hoidot. Hän on pahoittelut etukäteen faneilleen hoitojen aiheuttamia muutoksia Twitch-striimiensä aikatauluihin.

Akuutti myelooinen leukemia (AML) on pahanlaatuinen veri- ja luuydinsyöpä. Suurin osa diagnooseista tehdään 60–70-vuotiaille. AML on yksi leukemian tappavimmista muodoista.

Shymko kuuli syövästään helmikuussa. Hän piti asian aluksi visusti omana tietonaan, koska ei halunnut uutisen vaikuttavan kihlattunsa eli Valorant-supertähden Tyson ”TenZ” Ngon suorituksiin vuoden ensimmäisessä huipputurnauksessa.

Ngon joukkueen pudottua hän kertoi tilanteestaan kumppanilleen ja läheisilleen. Samalla hän tuli asian kanssa julki sosiaalisessa mediassa. Shymko on saanut runsaasti tukiviestejä yli 28 miljoonaa katsotun twiittinsä alle.

100 Thievesin sisällöntuottajiin kuuluva Shymko on tunnettu nimi varsinkin Valorant-piireissä. Hän on tuttu näky myös huipputurnauksissa. Hän oli esimerkiksi paikan päällä juuri Brasiliassa pelatussa LOCK//IN-turnauksessa, jossa myös Ngo kilpaili. Pari kihlautui syksyllä 2022.

Shymkolla on Twitchissä ja TikTokissa yli kaksi miljoonaa seuraajaa, Instagramissa ja Twitterissä puolestaan yli miljoonaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?