ENCE penkitti pelaajan – 20-vuotias suoma­lainen saa näytön­paikan

Henri ”HENU” Ylilehto korvaa tällä viikolla Valdemar ”valde” Vangsån, joka on penkitetty.

ENCEn akatemiapelaaja Henri ”HENU” Ylilehto (vasemmalla) pääsee kokeilemaan pelaamista pääjoukkueessa, joka on penkittänyt Valdermar ”valde” Vangsån.

14.2. 16:00

27-vuotias tanskalainen Counter-Strike-pelaaja Valdemar ”valde” Vangså on penkitetty ENCEstä.

Vangsån tilalla CCT Central Europe Malta Finals 1 -turnauksessa nähdään ENCEn akatemiajoukkueen 20-vuotias Henri ”HENU” Ylilehto. Turnaus järjestetään 16.–19.2. Maltalla, jonne ENCE matkusti tänään.

Tiedotteessa päätöstä perustellaan joukkueen vaikeuksilla saada erilaiset pelityylit toimimaan, minkä johdosta tulokset ovat jääneet odotuksista. Juuri päättyneessä IEM Katowicessa ENCE jäi 16 parhaan ulkopuolelle.

ENCE käy tällä tällä hetkellä neuvotteluja Vangsån korvaajasta. Joukkueen kalenterissa on Maltan jälkeen ESL Pro League, joka pelataan 22.2.–26.3., mutta tarkempia aikatauluja ei ole vielä kerrottu.

FAKTA

ENCE CS:GO

  • Marco ”Snappi” Pfeiffer (Tanska, pelinjohtaja)

  • Pawel ”dycha” Dycha (Puola, kivääripelaaja)

  • Pavle "maden" Bošković (Montenegro, kivääripelaaja)

  • Alvaro "SunPayus" Garcia (Espanja, tarkkuuskivääripelaaja)

  • Valdemar ”valde” Vangså (Tanska, kivääripelaaja) penkitetty

  • Eetu ”sAw” Saha (Suomi, valmentaja)

Vangså ehti pelata ENCEssä vajaat puoli ennen penkitystä. Joukkueen paras saavutus sinä aikana oli ESL Challenger DreamHack Rotterdamin hopea ja IEM Rion jaettu yhdeksäs sija.

Tanskalaisen rating oli vajaan puolivuotisen aikana 1,05. Hän oli ENCEn toiseksi heikoin pelaaja puhtaasti lukuja tarkastellen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?