Kilpapelaaja Gizem Harmankaya, 23, on kuollut Turkin maan­järistyksessä

Gizem ”Luie” Harmankaya löydettiin kuolleena sortuneen rakennuksen raunioista.

Gizem ”Luie” Harmankaya kuoli Turkin maanjäristyksessä

10.2. 19:00

Turkkilainen Valorant-kilpapelaaja Gizem ”Luie” Harmankaya on kuollut Turkissa maanantaina tapahtuneessa maanjäristyksessä. Harmankaya oli 23-vuotias.

Harmankayan entinen joukkue Unknownpros ilmoitti suru-uutisesta Twitterissä. Pelaaja paikannettiin sortuneen rakennuksen raunioihin, mutta yrityksistä huolimatta apua ei saatu paikalle ajoissa.

Harmankaya pelasi Unknownprosin lisäksi Galakticos Sirens- ja Vivace Vista -joukkueissa. Hän kilpaili viime vuoden aikana muun muassa Valorantin virallisen naisille ja muunsukupuolisille tarkoitetussa Game Changers -sarjassa.

Uutinen turkkilaispelaajan kuolemasta on levinnyt laajasti erityisesti Twitterissä, jossa twiitti on saanut yli 3,6 miljoonaa näyttöä. Suruvalitteluja ovat esittäneet lukuisat joukkueet, pelikaverit, Riot Games ja koko Valorant-tiimi sekä esimerkiksi tunnettu Counter-Strike-pelaaja Özgür ”woxic” Eker.

– Osanottoni. Gizem menetti henkensä, koska hän ei saanut apua päiväkausiin. Sanat eivät riitä kuvailemaan. Tämä on hyvin surullista, Eker kirjoitti.

Turkissa ja Syyriassa maanantaisen maanjäristyksen uhrien määrä on jo yli 21 000:n. Järistyksen voimakkuudeksi mitattiin 7,8 Richterin asteikolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?