Pelitähti nosti esiin CS-turnausten vaietun ongelman

Casper Møller ei arvosta turnausjärjestäjien tarjoamia ruokia turnauksissa.

Casper ”cadiaN” Møller on Heroicin kapteeni.

2.2. 10:15

Tanskalainen Counter-Strike-tähti Casper ”cadiaN” Møller on avautunut Twitterissä yllättävästä aiheesta – ruoasta.

Møllerin mukaan turnausjärjestäjien tarjoamat ruoat ovat CS-ammattilaisena olemisen huonoin puoli. Twiittinsä hän julkaisi vain hetki Kööpenhaminassa pelatun BLAST Premier -lohkovaiheen päätyttyä.

Heroic-kapteenin mukaan joukkueet käyttävät ”hulluja summia” ruoan tilaamiseen, koska turnausjärjestäjien tarjoama ruoka on niin huonolaatuista. Hän ei kertonut tarkemmin tarjotuista ruoista, jotka ovat yleensä lihaa, ranskalaisia, riisiä tai jotain friteerattua.

Pelaajat viettävät joskus pelien takia jopa 12 tuntia pelipaikoilla. Aikataulujen muuttuessa lyhyelläkin varoitusajalla ruokaileminen ravintolassa voi olla yksinkertaisesti mahdotonta päivän aikana.

Twiitin alle on kertynyt kymmeniä kommentteja, joissa on ihmetelty ongelmaa tai pohdittu mikseivät joukkueet avaa lompakoita ongelman ratkaisemiseksi.

– Tarjottu ruoka on aina ollut huonoa. Kun kiersin turnauksia, he tarjosivat vain friteerattua ruokaa tai pizzaa, muisteli Mikail ”maikelele” Bill.

– Sanoiko joku lihaa ja perunoita, kommentoi Owen ”smooya” Butterfield.

– Perunaa ja kuivaa lihaa, mikä voisi olla parempaa, kirjoitti Chris ”dexter” Nong.

– Kun aloitin asiantuntijana me söimme kouluruokailua vastaavan tason cateringia. Onneksi minulla on taito valittaa, ja saada haluamani, muisteli puolestaan Duncan ”Thorin” Shields.

– Kasvissyöjänä on aika rankkaa, sillä monta kertaa kasvisruokavaihtoehtona on ollut vain ranskalaisia. Rakastan ranskalaisia, mutta kymmenen päivän jälkeen olen valmis luovuttamaan, tuskaili selostaja Harry ”JustHarry” Russell.

Møllerin mukaan suurin järjestäjä eli ESL on nostanut tasoa viimeisen vuoden aikana. BLASTia hän ei maininnut, vaikka Heroic on viimeksi pelannut tanskalaisyrityksen järjestämässä turnauksessa.

Mieheltä kuitenkin heruu hieman myös sympatiapisteitä järjestäjille, sillä hän tiedostaa laadukkaan pitopalvelun löytämisen olevan kiven takana.

Peliturnauksissa tai niiden yhteydessä tarjottu ruoka on puhuttanut aiemminkin. Pelaajat seuraavat yhä enemmän terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota, jonka noudattaminen ei kuitenkaan aina onnistu pitkien pelipäivien aikana.

Lue lisää: MM-kisahotellissa odotti haiseva yllätys ja homeinen ruoka – pelaajat purkavat hämmennystään someen

Lue lisää: Kilpapelaaja tajusi normaalina pitämänsä elämäntavan todellisen hinnan – "Kymmeniä tuhansia dollareita”

Lue lisää: Mitä teinit syövät pelitapahtumassa? Hesburgerista paljastetaan, mikä on myydyin hampurilainen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?