Suomi-Twitchin konkari lopetti yllättäen – ”Näin otolliseksi”

Tom ”stonde” Glad striimasi useamman vuoden aktiivisesti uskolliselle katsojaporukalle.

Tom "stonde” Glad vaihtoi vuonna 2017 Counter-Strike-ammattilaisesta striimaajaksi. Kuva vuodelta 2018.

31.1. 13:25

Kesäkuussa 30 vuotta täyttävä Twitch-striimaaja Tom ”stonde” Glad on yllättäen heittänyt hanskat tiskiin striimauspuuhista.

Glad kertoi asiasta Discord-kanavallaan 29.1. Viestissään hän kirjoittaa miettineensä asiaa pidemmän aikaa. Hän sanoo pohtineensa uuden sivun kääntämistä elämässään.

– En ikinä nähnyt itseäni striimaamassa hamassa tulevaisuudessa saaden elantoni tätä kautta. En uskonut edes, että pystyisin tekemään tätä näinkin pitkään, Glad kirjoittaa.

– Näin kolmenkymmenen ikävuoden kynnyksellä näin otolliseksi päättää tämän ajanjakson, ja katsoa, mitä elämä tuo seuraavaksi tullessaan.

Viimeisen striiminsä Glad piti torstaina 26.1. Silloin hän sanoi vielä katsojilleen, että nähdään maanantaina (30.1.). Viikonloppuna suunnitelmat kuitenkin muuttuivat.

Glad ilmoitti lopettamisestaan tällä viestillä. Kuvakaappaus stonden Discord-kanavalta.

Entinen Counter-Strike-ammattilainen Glad oli yksi Suomi-Twitchin tasaisimmista ja aktiivisimmista striimaajista. Sekä yksi pitkäaikaisimmista nimistä, joka eli striimaamisella saaduilla tuloilla.

Glad pelasi lähes joka arkipäivä lähetyksissään CS:ää, mutta alkuvuosina myös Fortnitea. Seuraajia viiden vuoden striimausuran aikana kertyi 33 000 ja katselukertoja yli miljoona. Viimeisen vuoden samanaikaisten katsojien keskiarvo oli 225. Hän oli myös yksi Suomi-Twitchin pitkäaikaisimmista täysipäiväisistä striimaajista.

Lopettamisviestissään Glad kiitti entistä organisaatiotaan NYYRIKKI Esportsia sekä HAVU Gamingia, jotka katsojien ohella mahdollistivat täysipäiväisen striimaamisen. Glad muistetaan CS-uraltaan etenkin 3DMAX- ja HAVU-joukkueista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?