GoldenEye 007 on kaikkien aikojen James Bond -peli – ja nyt se tuli takaisin!

Nintendon 64:n klassikkopeli GoldenEye 007 on nyt pelattavissa myös uudemmilla konsoleilla.

”Nimeni on Bond, James Bond”.

27.1. 12:50

Nintendon vuonna 1997 Nintendo 64:lle julkaisema GoldenEye 007 -peli on yksi todellisista peliklassikoista. Räiskintäpeli perustuu pari vuotta aiemmin julkaistuun Bond-klassikkoon 007 ja kultainen silmä.

25-vuotisjuhlan kunniaksi kaikkien aikojen konsoliräiskintä on julkaistu tänään uudelleen Nintendo Switchille, Xbox Onelle sekä Xbox Seriesille.

Nintendo Switchille julkaistu versio sisältää yksinpelikampanjan ja moninpelin, jota voi pelata jaetulta ruudulta tai muiden kanssa netissä. Xboxilla taas pääsee Bond-maailmaan parannellulla 4K-resoluutiolla, suorituskyvyllä ja vaihtoehtoisilla ohjaustavoilla, mutta moninpelin osalta tyytyminen on ainoastaan jaettuun ruutuun.

Julkaisu on kuitenkin hieman erikoinen, sillä peliä ei voi ostaa omakseen tavalliseen tapaan.

Switchille pelin saa tilaamalla Switch Online + Expansion Pack -jäsenyyden. Xboxilla pääsee pelaamaan, jos on Xbox Game Pass -tilauspalvelun jäsen tai omistaa (tai ostaa) 30 euron arvoisen Rare Replay -digipelipaketin.

GoldenEye 007 on yksi Nintendo 64:n ikimuistoisimmista peleistä. Pelissä suoritetaan erilaisia tehtäviä, jotka vaativat tarkkaa ammuntaa, mutta myös hiiviskelyä. Osa tehtävistä on elokuvasta tuttuja. Pierce Brosnan toistaa pelissä roolinsa Bondina.

Tämän pelikannen muistaa moni Nintendo 64:llä pelannut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?