NFL-pelaaja myi Pokémon-kortin 672 000 dollarilla – sitten ilmoitti lopettavansa uransa

Blake Martinez vaihtoi NFL-kentät perhe-elämään ja Pokémon-kortteihin.

Blake Martinez teki hyvät rahat myymällä vanhan Pokémon-kortin.

22.11. 10:15

NFL-pelaajana tunnettu Blake Martinez on intohimoinen Pokémon-korttien keräilijä ja myyjä. Kotaku uutisoi miehen myyneen hiljattain harvinaisen ja hyväkuntoisen Pikachu Illustrator -kortin vuodelta 1998.

Martinez kertoi Instagramissa löytäneensä kallisarvoisen kortin kellaristaan. Ostaja pulitti kortista peräti 672 000 dollaria. Se on tiedettävästi kaikkien aikojen toiseksi suurimmilla summalla myyty Pokémon-kortti.

Edelle yltää ainoastaan saman kortin parempikuntoinen versio, joka myytiin miljoonilla dollareilla tubetähtenä tunnetuksi tulleelle Logan Paulille.

Lue lisää: Logan Paulin kaulakoru varasti huomion – 4,7 miljoonaa euroa

Kaksi viikkoa kortin myymisen jälkeen Martinez, 28, ilmoitti yllättäen NFL-uransa päätöksestä. Hän oli vain reilua kuukautta aiemmin tehnyt sopimuksen Las Vegas Raidersin kanssa.

Martinez edusti urallaan Green Bay Packersia, New York Giantsia ja viimeisenä Raidersia. Vuonna 2020 pelaaja teki kolmivuotisen ja 30 miljoonan dollarin sopimuksen Giantsin kanssa, mutta sopimus purettiin syksyllä 2022 pelaajan oltua loukkaantumisten takia sivussa kokonaisen vuoden.

Pelaaja kertoi haluavansa keskittyä perheeseensä ja muihin intohimokohteisiinsa, kuten mahdollisesti Pokémon-kortteihin. Mies on nimittäin ostanut ja myynyt Pokémon-kortteja säännöllisesti jo hetken aikaa, kertoo ESPN.

ESPN:lle hän kertoi haaveilevansa omasta korttikaupasta, johon hänellä olisi todennäköisesti rahat kasassa pelkän urheilu-uran jälkeen. Pokémon-harrastustaan Martinez esittelee erillisen Instagram-tilinsä kautta. Siellä hän esittelee hymy huulilla avaamiansa kortteja ja avausta odottavia paketteja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?