120 päivää, yli 300 yritystä – Video: Näin striimaaja läpäisi brutaalin peli­­haasteen

Soulsbornekiroring-haaste vaati striimaajalta peräti 120 päivää.

Vuoden 2022 pelitapaus ja vahva vuoden peli -ehdokas Elden Ring on yksi haasteeseen kuuluvista peleistä.

28.11.2022 10:07

Twitch-striimaaja dinossindgeil on läpäissyt 120 päivän jälkeen äärimmäisen haastavan ja brutaalin Soulsbornekiroring-haasteen, josta puhutaan myös God Run 3:na.

Striimaaja läpäisi peräkkäin ja ottamatta lainkaan vahinkoa seitsemän FromSoftwaren julkaisemaa peliä: Demon’s Soulsin, Dark Souls 1:n, Dark Souls 2:n, Dark Souls 3:n, Bloodbornen, Sekiro: Shadows Die Twicen ja alkuvuodesta julkaistun megahitin Elden Ringin.

Suorituksesta tekee brutaalin se, että mikäli jokin vastustajista tekee vahinkoa, pitää haaste aloittaa täysin alusta. Striimaaja kertoi Kotakulle tarvinneensa haasteen läpäisyyn neljä kuukautta ja 300–400 yritystä. Haasteen läpäisseen suorituksen yhteenlaskettu peliaika oli reilun vuorokauden.

Haasteen kaikki suoritukset on nähtävillä YouTubesta. Tässä ensimmäinen osa, joka kattaa Sekiron ja Elden Ringin:

FromSoftwaren pelit ovat luoneet oma alagenrensä soulsliken, johon kuuluvia teoksia pidetään tavallista selkeästi vaikeampina toimintapeleinä. Niissä yksikin virhe voi johtaa kuolemaan. Sarjan uusin osa eli Elden Ring on vuoden 2022 pelitapauksia ja monien mielestä jopa vuoden paras peli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?