CS-tähti julkaisi kuvan homeisesta huoneestaan – hotellin vastaus aloitti sana­sodan

Aleksander ”s1mple” Kostylievilla paloi käämit turnaushotelliin.

Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on CS:n paras pelaaja ja supertähti, joka on myös ottanut yhteen pelaajien kanssa useita kertoja urallaan. Nyt hänellä oli kiistaa hotellin kanssa.

29.9.2022 9:30

Likainen hotelli, likaiset valheet.

Näin Counter-Strike-supertähti Aleksander ”s1mple” Kostyliev kommentoi somessa kiistaa maltalaishotellin kanssa.

Kostyliev on asunut Maltalla sijaitsevassa hotellissa yhteensä vajaan kuukauden ESL Pro Leaguen takia. Pelaaja kertoi somessa ennen tiistaina alkaneita pudotuspelejä huoneessaan olleen hometta ja muurahaisia. Hän julkaisi myös kuvan homekohdasta.

Neljän tähden hotelli vastasi nopeasti pelaajan palautteeseen Lovin Malta -sivustolla julkaistun uutisen välityksellä. Hotellin edustajan mukaan he eivät olleet tietoisia homeesta, mutta korjasivat tilanteen 15 minuutissa saadessaan tiedon.

Hotellin edustajan mukaan Kostylievin twiitit eivät kertoneet koko totuutta tilanteesta. Hotellista sanotaan Kostylievin kirjautuneen sisään 19. elokuuta, minkä jälkeen hän piti ovessaan 21 päivän ajan älä häiritse -kylttiä.

Pelaaja väitetysti kielsi erikseen henkilökuntaa tai siivoojia tulemasta huoneeseensa, jossa hän kolmen viikon ajan ”söi, joi ja tilasi noutoruokaa”. Hotellin mukaan Kostylievin huone oli luovuttaessa sottainen ja siellä oli ruoantähteitä ympäriinsä.

Lue lisää: CS-super­tähti hankki uudet hampaat: ”Odotin tätä hymyä 24 vuotta”

Ukrainalaistähti on kiistänyt hotellin väitteet ja naureskellut niille. Hän kertoi henkilökunnan siivonneen huoneen, kun hän poistui Maltalta hetkeksi aikaa. Hän myös kiisti väitteet sottaisuudesta.

– Ainoa mitä tein oli että jätin käytetyt [ruoka]pakkaukset oven ulkopuolelle, jotta ne eivät haisisi ja henkilökunta voisi noukkia ne roskiin. Minusta tuntuu, että kaikki tekevät niin hotelleissa, koska se on loogista, Kostyliev twiittasi.

Ukrainalaispelaaja myös huomautti hänellä olleen liigan aikana kolme hotellihuonetta, joissa hän on viettänyt aikaa vaihtelevasti ja joista yksi oli kokonaan eri hotellissa. Myös FaZe-pelaaja Robin ”ropz” Kool on sanonut Twitterissä kiistan kohteena olevan virallisen turnaushotellin ”olevan syvältä”.

ESL Pro Leaguen komissaari Alexander Inglot kertoi myöhään tiistai-iltana Kostylievin, liigan sekä hotellin edustajan istuneen alas puhumaan asioista. Inglotin mukaan sopu ja ratkaisu löytyi lopulta. Myös Kostyliev kertoo tilanteen selvinneen.

ESL Pro League pelataan kaksi kertaa vuodessa Maltalla vuoden 2024 loppuun asti. Kostylievin mielestä palautteen antaminen julkisesti oli perusteltua, koska muuten asioita ei korjata.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?