Kehuttua kokkauspeliä jaetaan ilmaiseksi – mutta vain hetken ajan

Kehuttu Cook, Serve, Delicious! 3?! päästää pelaajan esittelemään kulinaristisia taitojaan ruokarekan puikoissa. Pelin saa ilmaiseksi, kunhan muistaa toimia ajoissa.

Cook, Serve, Delicious! 3?!:ssa pelaaja pääsee väsäämään ruokaa aina tällaisista hampurilaisista pastoihin ja curryihin.

15.8. 11:00

Epic Games Store jakaa rajoitetun ajan ilmaiseksi ylistettyä Cook, Serve, Delicious! 3?! -kokkauspeliä.

Kuten nimestä saattaakin päätellä, pelin sisällön ytimessä on ruoanlaitto. Pelaajan tehtävänä on matkata ympäri lähitulevaisuuden Yhdysvaltoja ruokarekan puikoissa ja samalla taistella mestaruuksista kokkikisoissa.

Rauhallisesta ydinteemasta huolimatta kyseessä on ajoittain nopeatempoinenkin peli, jossa ruokaa joutuu laittamaan hurjaa tahtia ja hurjia määriä. Tässä parhaansa mukaan avittavat pelaajan apurit, eli robottikaksikko Whisk sekä Clever.

Teemoiltaan hieman erikoiselta kuulostava peli on saanut ylistystä sekä pelaajilta että kriitikoilta. Metacriticissa kriitikot antoivat pelille keskimääin 79 pistettä, siinä missä pelaajien arvosana oli korkeampi 8,5. Epicin pelikaupan omissa arvosteluissa peli on saanut keskimäärin 4,3 tähteä viidestä.

Vuonna 2020 julkaistusta ravintolasimulaattorista pyydetään normaalisti 16 euroa, mutta Epic jakaa sitä ilmaiseksi torstaihin 18.8. kello 18 asti. Pelin saa pitää, kunhan sen nappaa talteen sitä ennen.

Lunastaminen edellyttää Epic-tilin luomista ja pelin lataavan ohjelman asentamista, mutta näistä molemmat ovat ilmaisia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?